Soverom interiør inspirasjon

Fargene er på vei oppover veggene, også på soverommet. Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Mestrer du disse kontrastene, får interiøret en personlig stil.

Slik skal interiøret på soverommet ditt se ut nå. Enkelte farger er ikke heldige å soverom, som for eksempel grått, som jo har vært en . Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger.

Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro,. Kanskje noe som kan stå i hjørnet på soverommet eller piffe opp stuen litt. Stikkordene for noen av vårens heteste interiørtrender er organisk, brukt, og . Du får nye ideer og inspirasjon hver uke. Må soverommet ditt også gjøres om til barnerom?


Inspirert av tidligere IKEA-medarbeider Sofie Ahlberg. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Taket på soverommet er nok det taket i boligen du ser mest av.

For vi gleder oss til å se deres soverom. Trenger dere inspirasjon til soverommet, ta en titt hos NIB denne måneden Mange flotte bidrag der! Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere funksjoner og et gjennomført interiør.


Barnerom og soverom - få nyttige rå tips og inspirerende artikler, for eksempel om. Slik påvirker fargene på soverommet søvnen. Er du på jakt etter inspirasjon til innredningen av soverommet, finner du . GI SOVEROMMET EN MAKEOVER: Interiørbloggeren Inger Beate. Finn og lagre ideer om Små Soverom på Pinterest, verdens idékatalog.


Norges mest inspirerende interiørbutikk i over år. Stedet interiørstylistene hendvender seg for inspirasjon. Soverom  lizbeth osnes behind the scenes.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker