Biltema maling erfaring

Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr. Kanskje har du noen erfaringer på dette, når det gjelder ulike malingsprodusenter? Hvor er Clas Ohlson, Jula og Biltema produktene?

Er der nogen af jer, der har erfaring med Biltemas? Vi kan trods alt spare en lille tusse med vores bådstørrelse - eller købe så rigeligt, at vi ikke . Vægmaling fra Biltema - Skrevet af Lars N. Hvad er jeres erfaringer med spraymaling?

Jeg har malet en tank og bagende med spraylak fra biltema. Halvblank, vandbaseret 2-komponent epoxymaling (base og hærder) til maling af indendørs betongulve, hvor der kræves en maling med god kemisk og . Er der nogle der har erfaring med dette og kan fortælle hvormeget jeg skal fortynde det op? Biltema maling, er epoxy primer nødvendigt? For der går tid med fortynding af maling og til rengøring efter brug. Her er SkærSilden malet med Biltemas bundmaling.


Båden plejer kun at være slimet og med få rurer. Og Biltema's bundmaling klarede opgaven med glans.

Se alle forumemner med Motor maling; BilTema. Jeg har ingen erfaring med den malingen, men vil bare anbefale deg på det sterkeste å velge vaskbar . Nogen som der har erfaring med Expoy eller andet holdbar gulvhalløj til garage? Og inden at folk begynder at spørge om jeg har haft airbrush erfaring før, og hvilken maling jeg bruger så, ja.


Er der nogen der har erfaring med Biltema 2K Epoxy maling (varenummer: 36-532)? Den billigste vandbaserede træmaling får top-karakter og klarer samtlige udfordringer, som to malermestre udsætter produkterne til gør det .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Princess butikker

Luxo arkitektlampe

Madshus nano carbon classic