Gipsplugger hvordan

En annen type plugg som ofte blir sittende igjen i vegger er gipsplugger, eller gipsankre som de heter på fagspråket. Noen som kan forklare meg hvordan jeg skal bruke gipspluggene. Hvordan henger dere opp bilder på gipsvegg?

Nå blir det enkelt å henge ting i gipsveggen. Se vår ekspert vise deg hvordan i videoen over. Han har verktøyet som trengs, og vet hvordan det gjøres og hvilke.


Her ser du hvordan du gjør en montering med ESSVE Gipsanker Arrow Anchor.

Nøyaktig hvordan dette foregår er avhengig av pluggens utforming. Noen plugger er laget for å utvide seg like mye i hele lengden. De fleste hjem i dag har vegger av gips, men hvordan henger du opp. Ikke bruk gipsplugger til større ting som du ønsker skal henge lenge.


Som nyhuseier av et hus bygget av treverk og gipsplater så er det ikke til å unngå at tidligere eier har laget ett og annet hull i veggen. Få her det rette fif til, hvordan du undgår, at billedets tyngde ødelægger din. Mål op, lav et lille mærke; Skru gipspluggen ind i væggen.


Hadde en hylle som var hengt opp med gipsskruer fra Clasern. Denne hylla kom plutselig rasende ned i gulvet, med alt sitt .

Gipsvegger og hvordan henge opp ting Hjem og utstyr. Gipsplugger der hvor det skal være mye vekt som bokhyller, tallerkenhyller etc. Jeg har kjøpt muuto dots, og gipsplugger på Clas Ohlson.


Men det gikk ikke så lett, hvordan gjorde du det? ESSVE har flere instruksjonsfilmer som hjelper deg å velge riktig produkt til din . GIPSPLUGGER: Vi er mange som synes det er vanskelig med gipsvegger og plugger. Vi har rett og slett brukt treplugger for å tette hullene etter gamle gipsplugger.


Så da må jeg bruke gipsskruer og gipsplugger for å få det til å. Snekker Otto viser oss hvordan man henger opp flatskjerm på gipsvegg. Opsætning af gipsvæg – Hva hvordan og hvorfor?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker