Ammegenser

Med ammegenser kan du enkelt mate barnet ditt hvor som helst på en diskret og komfortabel måte. Vi har ammegensere i alt fra tynt bomullsmateriale til fleece . Denne supermyke ammegenseren har virkelig vår varmeste anbefaling! Ull er kjent for å transportere bort fuktighet, så denne genseren vil garantert holde deg . Rågod ammegenser i den mykeste merinoull. Finn din favoritt ammegenser, ammeklærne fra Boob er designet slik at de også benyttes i perioden du går gravid.


Velkommen til det herlige utvalget vårt med ammegensere og ammetopper!

Her vil du ganske så sikkert finne din neste ammetopp eller ammegenser – eller . Hadde ikke noe sånt til førstemann, men han kom jo midt på sommeren, så behovet var ikke der. BOOB ull ammegenser - black - Lilleprinsenlilleprinsen. BOOB ull ammegenser - black - Lilleprinsen. Lekre og praktiske ammegenser fra Milker som lar deg amme diskret. Våre ammebluser er av høyeste kvalitet og har en fantastisk passform.


Høstens mammafavoritt Behagelig gravid og ammegenser som fort blir garderobens favoritt. Den har et dobbelt lag stoff over brystet som kan være med på å . Endelig kan vi rope hurra over å ha fått tak i en ammegenser i 1 myk merinoull!

Flere av dere har spurt etter dette, og siden vi vet dere elsker ull, . Kun en igjen i str XL, gravid og ammegenser fra Boob ( merinoull) spar 45- Har en i L farge Blue Melange også. Kjøp Boob, Ammegenser, B-Warmer, Hoodie, Svart Boob på nettet. Du finner også andre Barn Baby produkter fra Boob hos Lekmer.


Dette er en mammagenser med hette med ett smart design slik at den også kan brukes som ammegenser etter fødsel uten at den virker altfor posete. Fantastisk ammegenser i fleece med windblocker membran over brystet som beskytter mot vær og vind. Jeg har fått teste ammegenser i merket Boob, fra Mammatrend. Hos mammatrend finner du mamma og ammetøy som ikke ALLE andre har.


En finstrikket genser i myk blanding med ull. Genseren er åpen i sidene med knapping, for å gjøre det lettere ved amming.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker