Lås til terrassedør

Køb det hos os hvor vi har det største udvalg og den bedste kvalitet i Terassedørs lås og terassedørs greb, kig ind i Danmarks største sikringswebshop. Det er vigtigt at du sørger for at terrassedøren er låst, når du ikke er hjemme. Et terrassedørsgreb med lås eller kode kan skabe sikkerhed i hjemmet.

En terrassedør er en yndet indgang for tyve, der kan arbejde og bruge terrassedøren . Se det store udvalg af Låse dørgreb hos BAUHAUS. Har du sikret din Terrassedør med en ordentlig Lås? Sikring af vinduer og terrassedøre er et MUST. I af alle indbrud sker gennem vinduet eller terrassedøren. Man går ofte hjemmefra UDEN at sikre vinduerne . Anvendes til terrassedøre hvor man ønsker at have greb på begge sider.


Ved aflåsning trykkes på den røde knap “lås”, ved åbning tastes en 6-cifret kode. Det er en god idé, at montere en indvendig lås på sin terrassedør, så indbrudstyven ikke kan bruge den som flugtvej. Afhængig af hvilken type terrassedør man . For oval Rokoko cylinder som monteres i de formonterede .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker