Legge takbelegg

VIDEO: Takpapp er noe av det letteste å legge, og du behøver ikke lenger tenke på gassbrenner og tjære når du skal legge den. Icopal TopSafe - ett lags selvklebende takbelegg. Skal du legge nytt tak eller legge om ditt ga gjør du det enkelt og sikkert med Icopal Topsafe!

Flate tak stiller store krav til takbeleggets kvalitet og holdbarhet. Våre takbelegg løsninger er ekstremt værbestandige og har meget lang levetid - se her! Ett-lags takbelegg for skrå og flate tak.


Et tak har som viktigste oppgave å beskytte og sikre verdiene i et bygg.

Omtekking på ATB og gamle papptak ved å legge på en ny PVC-folie er OK. Papp fra en oval rull blir bølgete og vanskelig å legge. Dermed kan du risikere at sluttresultatet blir dårligere.


Planlegg alltid taktekkingen slik at rupanelet og . Nortett Easy Top er et ett-lags selvbygger takbelegg, med selvklebende omlegg som benyttes på fast underlag (taktro) ned til 6°. Ett-lags takbelegg for skrå og flate tak Et tak har som viktigste oppgave å beskytte og sikre verdiene i et bygg. Icopal har produsert og optimalisert asfalt . Gjør det enkelt og rimelig for deg selv, legg ettlags takbelegg som er mer enn godt nok.


Isola Mestertekk er et ett lags takbelegg for skrå og flate tak. Dette takbelegget benyttes på alle vanlige underlag, både i varme, kompakte tak og luftede . Selvbyggerpapp er meget enkel å legge, derav navnet selvbyggerpapp! Ettlags selvklebende takbelegg for legging på nye tak og omtekking av gamle . Dette er noe ganske annet, nemlig et moderne, høykvalitets takbelegg med selvklebende omlegg.


Isola Selvbygger 3° egner seg til både hus og hytte og er like . Isola Selvbygger 3° er et moderne takbelegg med stor fleksibilitet og styrke. Produktet kan benyttes helt ned til graders utvendig takfall. Går ut fra at jeg på takets høyeste punkt bruker trekantlist og at belegget legges opp over denne til . Korslund Tak Membran har lang erfaring i å legge takbelegg. Vi fører både asfaltbelegg og plastbelegg, alt etter hva slags behov du har.


Det finnes en rekke ulike materialer å velge mellom for deg som skal legge nytt tak. Shingel lages av glassfiberarmert asfalt og takbelegg, og har lang levetid. Alt du må gjøre for å spare miljøet er å legge. Det vil gi et positivt utslag for miljøet og for bedriftens grønne profil.


Takbelegg som gjør-det -selv-belegg kan benyttes på tak med mindre vinkel enn 15. Ny shingel kan du legge rett på gammelt shingeltak.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker