Trappeskifer pris

Vår trappeskifer kommer i fallende lengder og i bredder på 32. Skiferen er skjåret og er lett avrundet i forkant. Norges ledende nettbutikk for salg av skifer, vi viser skifer priser til ditt forbruk.

Skiferbrudd vanlig Skiferbrudd vanlig, ca. Trappeskifer: Grå til cm tykk, fallende lengder fra til 1cm. Trappeskiferen er skjært og kanten i front har en lett avrundet kant.


SKIFER SNØHETTA trappeskifer Grå høykvalitets kvartsitt skifer.

Skifer Snøhetta finnes også i : Fallende lengder, bredder 20-30-40cm . Utvalget og priser kan variere noe fra utsalgene. Vi gjør oppmerksom på at enkelte Modena-butikker ikke fører alle varer på modena. Oppdal Trappetrinn er en eksklusiv skiferstein med fin og ru overflate i tykkelse 2-cm og leveres i fallende lengder for å gi trappen mer liv. Legge trappeskifer på inngangstrapp, som består av to trinn + repos Trinnene har en total lengde på ca 6m. Padang dark hele benkeplater i 265cm lengde . Hugget av oppdalskifer pris 3000eller bud Hugget i 3deler.


Normalt bør det beregnes ca ekstra i kappsvinn avhengig av arealets utforming.

Gebyrfri plukking og pakking av din ordre. Vi er en lokal bedrift med kvalitet som fokus og våre dyktige ansatte sørger for at jobben blir gjort til avtalt tid og pris. Vi er opptatt av at våre kunder skal få den . Husk at du må ha trappeskifer som ramme rundt.


Europris har gode priser på bøtter etc som passer.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker