Mønebeslag plast

El-forsinket mønebeslag som brukes som begynnelse og sluttstykke. El-forsinket mønebeslag til 45xmm bjelker. Her finner du alt du trenger for å montere et kanalplasttak!

Kanalplasttaket er det beste alternativet for deg som vil ha et tak av god kvalitet til ditt uterom. Alt i byggematerialer og træ til reparation og renovering af din bolig. Trælister, gulve, lofter, tagpap, fliser og isoleringsmateriale. Blålakkert, med sorte håndtak og hjul i solid PU-plast (1mm).


Avstand fra underside mønebeslag til panne skal være 10-mm for å få lufting i. Det skal ikke skrus gjennom plast- flensen. Mønebeslag, anvendes som begynnelse og avslutning sammen med ovenstående beslag (41-2071). Om det skulle være mønebeslag eller beslag for en benkeplate kan vi hjelpe.


Innen taktekkingsmaterialer kan vi hjelpe til med alt fra plast til shingel, takstein . Tilstand: Tekking hel, åpent mellom plater og mønebeslag. Oppbevarinsbod i plast med flere bruksområder. Denne boden kan brukes til søppelkasser, verktøy, hageutstyr og mye annet. Har du prøvd tegneprogrammet hos vår produsent, Halle Plast AB?


Varene våre produseres av Halle Plast AB i Sverige, og sendes direkte til deg som kunde.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker