Lav inr

INR anvendes især til monitorering og behandlingsstyring af patienter i peroral. Lave værdier kan ikke tillægges nogen specifik betydning. Under behandling tilstræber man i de fleste tilfælde INR-værdier i området 0-0.

Denne medfødte tilstand indebærer, at INR stiger kraftigt på en relativt lav . Hvornår er der behov for ekstra kontrol af INR. Symptomer ved underdosering (for lav INR-værdi).

En for lav INR‐værdi er en værdi under det terapeutiske INR‐niveau;. Hvis INR værdierne ligger for lavt, øges risikoen for tromboemboliske . INR (International Normalised Ratio) er en blodprøve, hvor man undersøger blodets evne til at koagulere. INR-tallet er derved udtryk for, hvor lang tid blodet er . Man måler medicinens blodfortyndende evne i INR-værdier, der viser, hvor meget blodstørkningstiden er steget i forhold til det normale. Hvad enten din INR-værdi er for lav eller for høj, er det sundhedsfarligt, og det er derfor vigtigt med en løbende måltagning. Jo højere tal, desto 'tyndere' er blodet.


Med andre ord vil en for lav INR være forbundet med øget risiko for, at der dannes blodpropper, og en . INR udenfor terapeutisk niveau og blødning 14.

VKA-behandlingen genoptages (med INR lavt i terapeutisk interval) snarest under .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker