Bli kvitt skjeggkre

Skjeggkre er veldig ekkel og nesten umulig å bli kvitt. Foreløpig finnes det ingen god måte å bekjempe insektet på. Det finnes per i dag ingen god måte å bekjempe skjeggkre og de kan i noen tilfeller være nesten umulig å bli kvitt.

Heldigvis er de ikke farlige og gjør under . PLAGSOM TYPE: Skjeggkre kan bli opptil to centimeter lange. Har du først fått skjeggkre i huset, er det ikke så enkelt å bli kvitt dem. Insektet skjeggkre har spredt seg over hele Norge. Les om skjeggkre og sølvkre, vanlige problemer med skjeggkre og sølvkre samt. Siden 20har skjeggkre (Ctenolepisma longicaudata) ofte blitt.


I løpet av utviklingen vil nymfene gradvis bli likere og likere de voksne. På grunn av lang levetid (opp til år) og relativt god formeringsevne kan forekomst av skjeggkre oppleves som klart plagsom. Det viser seg nå at hele leiligheten er full av skjeggkre. Skjeggkre er både ekle å få i hus og vanskelig å bli kvitt med bruk av vanlige metoder. De sprer seg over hele huset og formerer seg raskt.


SE VIDEO: Skjeggkre kan bli syv år gamle og hunnene legger rundt 50.

Skjeggkre er en slektning av sølvkre som nå har kommet til Norge. LES OGSÅ: Bli kvitt veggedyr med et varmetelt. Dette er små dyr som er helt ufarlige og som er veldig vanskelig å bli kvitt. Det vil ikke bli satt i gang tiltak for å bekjempe dette fra styrets side. Skjeggkre finnes også i tørre områder i boliger, som stue, gang, soverom og trapper.


De er vanskeligere å bli kvitt enn sølvkre. Skjeggkre kan komme til å bli helt vanlig i Norge. Mens sølvkre gjør liten skade, kan skjeggkre bli et problem. En krabat som ligner veldig, men som i større grad også oppstår på tørre området i hjemmet er skjeggkre. Men om det er skjeggkre har jeg forstått at det er ikke bare bare å bli kvitt dem.


Har kjøpt sølkrefeller, men ingen fangst etter to uker, dreper selv . Den er drøyt halvannen centimeter lang og har fått navnet skjeggkre. På Nardo skole jobber de nå med å bli kvitt den, . Sølvkre trives best i fuktighet mens skjeggkre hvor det er tørt og fuktig. De er dessverre ikke så enkelt å bli kvitt, forteller Mattsson.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker