Barneekteskap islam

Denne besettelsen med å underordne kvinner er det som gjør islam så simpel. Og islams agenter – fra Riyadh til Teheran, fra Islamabad til . Barneekteskap er tvangsekteskap og må aldri tolereres.

Islam er en makaber overtro ødelegger jenter og kvinner. Arrangerte barneekteskap er utbredt i Nepal. Men barneekteskap er ikke unikt for islam. Ser man til afrikanske land er barneekteskap vel så utbredt i hovedsakelig kristne som muslimske .

Posts about Barneekteskap og pedofili written by islamkurs. De sier at islam respekterer kvinner, og at det finnes gode og dårlige muslimer, akkurat. Det er forvirrende at enhver aktor faktisk verdsetter barneekteskap. Viljen og presset på å stoppe jenter fra å bli frarøvet deres barndom er så sterkt, at vi sammen kan avskaffe barneekteskap i løpet av én . Barneekteskap inn i Norge – myndighetene famler. Det finnes ingen grenser når det gjelder å vise hensyn til islam og muslimers følelser.


Staten må stille krav til moskeene om ny tolkning av islams tekster. Illustrasjonsbildet viser jenter på flukt. Barna er ikke knyttet til NRKs sak av i dag. Les også: Sex seremonier og leire klargjør jenter for barneekteskap i. Men hva er dette med at det er i mot islam å ha en aldersgrense på år for ekteskap?


Barneekteskap har vel ikke noe med islam å gjøre! En annen faktor må jo også være at kristendommen ikke har noen tradisjon for barneekteskap, så slik sett skulle man jo tro at det også hindrer . Hjelpeorganisasjonen Plan Norge mener barneekteskap er den viktigste saken i. Du har rett, allmuen er blitt redd islam og dets vesen. Mer enn 1millioner jenter vil bli giftet bort mellom 20og 2020. Barneekteskap kan forklares, men ikke forsvares eller aksepteres.


Islam kan selvsagt ikke aksepteres nettopp fordi den angriper og ødelegger samfunnet. I noen tilfeller kan det være best for barnet å fortsette i et inngått ekteskap etter de har kommet hit til landet, sier UNICEF Norge. Jeg blir overrasket hvis det viser seg at harselering over islam har. Etter sedvaneloven og ifølge islam tilhører barna fars familie. Ifølge BBC var av alle ekteskap før krigen barneekteskap.


Har harselering over islam forandret en eneste fanatisk muslim til et.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker