Lokkedåser sølvfisk

Bekæmp selv sølvfisken eller sølvkræ med gift, fælder, lokkedåser, spray eller ultralyd fra SkadedyrShop. Disse er ganske glimrende ved mindre forekomst. Men et større antal sølvfisk vil tage lang tid og aldrig .

Det kan være insektspray, lokkedåser som til myrer eller insektpudder. Sølvfisk – også kendt som sølvkræ – er et ældgammelt insekt, som har været på. Jeg har mange sølvfisk overalt - i havregrynene, sengen, skåle i køkkenskabe osv.


Lufter meget u men problemet er nok opstået pga.

Sølvfisk - eller sølvkræ - er blandt boligens mest harmløse skadedyr og. Du kan købe lokkedåser til bekæmpelse af sølvkræ, der fungerer på . Du kan bruge almindelig insektspray, lokkedåser til sølvfisk eller insektpudder. Men husk, hvis rummet fortsat er meget fugtigt, vil sølvfiskene . Så har du med stor sandsynlighed fået besøg af sølvfisk.


Sølvfisk er vingeløse insekter, der bliver 12-mm lange. Du kan købe lokkedåser til bekæmpelse af sølvfisk, der fungerer på samme måde som lokkedåser til . Sølvfisk er de små sølvglinsende aflange dyr, som suser rundt på gulvet i. Det kan enten være de almindelige typer insektspray, som kan købes i byggemarkeder og supermarkeder, eller det kan være en særlig lokkedåse til sølvfisk i stil .

Sølvfisk er ganske uskadelige, og de findes i de fleste hustande, men når huset. Da jeg flyttede ind var der sølvfisk i soveværelset. Du kan få lokkedåser ligesom dem til myre, jeg tror det var i brugsen jeg købte nogle for et . Været plaget af sølvfisk før (uden for badeværelset).


Men – mine forældre købte nogle lokkedåser (ligesom de dér dåser til myre) og så . Sølvfisk - også kaldet sølvkræ er let genkendelig på sin sølvfarve. Jeg har købt noget nede i matas, der hedder sølvfisk. Vi har i en periode fanget mange sølvfisk ca. Men typisk er de ikke fanget på badeværelser men rundt om i huset,.


Almindelig insektspray; Lokkedåser til sølvfisk; Insektpudder; Insektlak. Men husk, hvis rummet fortsat er meget fugtigt, vil sølvfiskene vende . Stort udvalg af bekæmpelsesmidler mod insekter og myrer til vanlige skarpe priser. Køb online hos jem fix eller i en af vores butikker.


Sølvkræet (Lepisma saccharina), også kaldet sølvfisken, og ovnfisken, også kaldet stor. I handelen findes også lokkedåser til sølvkræ, og disse kan med fordel .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker