Børma ideal standard

BØRMA Kvalitetsprodukter til bad og køkken. Udover Børma armaturer forhandler virksomheden også en række badeværelses produkter under navnet Ideal Standard. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Børma Armaturer.


BØRMA en del af den internationale Ideal Standard familie, som er en af verdens. IDEAL STANDARD og BØRMA er det perfekte match. Børma er i ejet af Ideal Standard derfor navne koblingen.

Børma laver både bruserbatterier til indbygning og til frembygning. Køkkenbatterier fra Børma er skabt med udgangspunkt i grundlæggende værdier om enkelhe minimalistiske linier og et design, der er uafhængig af tid og s. Børma hører under virksomheden Ideal Standar som er en større international producent af udstyr til bad og køkken. Blandingsbatteri, Børma, standar 2-grebs, køkkenvask.


BØRMA er en traditionsrig dansk producent af armaturer. Ideal Standard i ryggen, leverer vi produkter af højeste kvalitet, . Det hele startede i 18i Horsens, da stifteren Ole Lindberg Nielsen . Børma hører under virksomheden Ideal Standar der er en stor international producent af produkter til badeværelser og køkkener, og som du helt sikkert har . IDEAL STANDARD SCANDINAVIA ApS firmainformation. Køb VVS billigt online - Hos VVSproffen forhandler vi VVS artikler lidt billigere. Se Børma Ideal Standard 2-grebs køkkenarmatur.


Med fokus på kvalitet, design og funktionalitet leverer BØRMA armaturer og bruseløsninger til det danske marked. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og . Find din nye vandhane til badeværelse lige her. Stort sortiment til erhver gør det selv mand.


Sorter efter pris, Billigste først, Dyreste først.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker