Elektronisk vandmåler

Med den nye generation af trådløs dataaflæsning, elektronisk vandmåler og tidstro databehandling, er der nu mulighed for såvel on-site som . Vores vandmåler MULTICAL er en elektronisk vandmåler til almindelige husholdninger. Elektronisk vandmåler - hvorfor er det nu smart? Den nye vandmåler giver både forbrugerne og vandværket en masse nye smarte funktioner.


De nye vandmålerne er elektroniske og har et batteri der holder i ca. Bestyrelsen har i 20besluttet at udskifte vore vandmålere med elektroniske vandmålere. Vi har det hele til skarpe priser, og du får leveret direkte hjem til din dør!

Brunata HGW, statisk elektronisk vandmåler. Typegodkendt til brugsvan forbe- redt for fjernaflæsning. Alle forbrugere hos Them Vandværk skal have nye vandmålere.


Udstyr til elkronisk aflæsning af vandmålere med impulsgivere. Vandmåler; der tæller det totale vandforbrug samt intervaller man selv ønsker. Disse tælles i et digitalt display med batteri. Kamstrup er nu klar med en ny elektronisk vandmåler, som kan programmeres til at afsløre lækager.


Måleren finder selv ud af at give beske . Det blev i 20besluttet, at skifte vandmålerne til elektroniske vandmålere.

Når der er opsat en elektronisk vandmåler, kan den aflæses af . Vandmåleren bør kontrolleres med passende mellemrum- helst en gang om ugen. Alle vandmålere aflæses elektronisk, der skal ikke længere indsendes. Betjenes knappen ikke i sekunder, skifter displayet tilbage til hovedmenuen.


Tryk her for brugervejledning til elektronisk vandmåler. Om beskyttelse af private oplysninger Vilkår for anvendelse. De nye elektroniske vandmålere - Multical - kan fjernaflæses af vandværket. Alle kunder i Energiforsyningens forsyningsområde skal have nye, elektroniske vandmålere inden udgangen af 2017.


MULTICAL er en elektronisk vandmåler uden bevægelige dele. Måleren kræver ikke vedligehold og kan fjernaflæses af vandforsyningsselskabet. Elektroniske vandmålere kan spare dig for besvær og ekstraregninger. KLAR Forsyning er i gang med at udskifte sine kunders vandmålere i .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker