Bymiljøetaten vakttelefon

Vi forvalter fellesarealer som gater, torg, parker, friområder, idrettsanlegg, marka og indre Oslofjord. Bymiljøetaten har også ansvar for luft, st. Meld fra om mørke gatelys Ser du gatelys som ikke fungerer setter vi stor pris på om du kan melde dette inn i vårt meldesystem BYMelding.

Vi har hatt et godt samarbeid med Oslo kommune og Bymiljøetaten i mange år, og ser fram til å fortsette samvirket, sier divisjonssjef Jarle Pettersen i Infratek. Nivåmålere i dypavfallsbeholdere – entreprenør får tilgang. Ansvaret for å strø de glatte veiene i Oslo er det Bymiljøetaten som har. Han forteller at Bymiljøetaten har opprettet en døgnåpen vakttelefon der folk kan varsle .

Betjene vakttelefon i samarbeid med teamet. Nødnummer: Brannvesen: 110; Politi: 112; Legevakt: 113. Bymiljøetaten har en døgnåpen vakttelefon som alle kan ringe når det observeres farlige parkeringer. Denne kan man nå på nummer og jeg .

Kontakt vakttelefon Bymiljøetaten i Oslo, tel står på stolpen. Har observert at BYM i det siste vært mer aggresive på å sjekke og håndheve tidsbegrensning også . Bymiljøetaten i Oslo vil samarbeid med godssjåførene. E-post: Telefon: Vakttelefon: Telefaks: Besøksadresse: Møllendalsveien 31.


En rekke av Oslo kommunes vakttelefoner er åpne i jule- og nyttårshelgen. Turkartene er gratis, og kan bestilles hos Bymiljøetaten.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker