Fotballmål 7er

Fotballmål 7er

Navn Fotballmål - bunnramme, alu oppheisbar 5xD: just. Vi vet at de som skal kjøpe 7'er fotballmål setter pris på høy kvalitet. Vi har derfor valgt ut produkter fra noen av verdens beste produsenter. Vi vet at de som skal kjøpe nett til 7'er fotballmål setter pris på høy kvalitet.


Fotballmål 7er

Fotballmål, minimål, ballbinger, Pannabaner og Bazookamål til skoler og idrettslag. Fotballmål 5xm frittstående 7`er mål med ovalprofil på stolper. Nett til frittstående fotballmål størrelse x meter med meter dybde i bunnramme.


Fotballmål, Linjemaling, vedlikehold kunstgress, linjeringsmaskiner,. Robust fotballmål i aluminium med helsveisede hjørner. Målet har patentert nettfeste og tett knyttet nett for å ungå klatring. Veltesikkert fotballmål for 7`er-fotball. Smartlift 7ér mål med hjulene fastmontert i bunnrammen.


Fotballmål 7er

Fotballmålets bunnramme er utført i eloksert . Kisckster Rochester Academy 16xfotballmål er et transportabelt fotballmål som er perfekt for egentrening. Lett egenvekt gjør at målet kommer i en skulder bag, . Prøv EXIT fotballmål – Det er ideelt til 5´er- og 7´er-fotball! Veltesikkert aluminiummål UTEN bakkeforankring! Alu Safety oppfyller alle krav til veltesikring (i henhold til EN748), og er derfor det . Veltesikker Mål som varenummer 78551i natur alu med hjørnesamlinger.


Til dette målet medfølger det nettkroker. I 20solgte vi over 6fotballmål i det Norske markedet, og på trappene står det nå. Helsveisete aluminiums mål i alle størrelser; 3er-mål, 5er-mål, 7er-mål, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker