Fotballmål i hagen

Populære produkter i Fotballmål Fotballmål mini, 19-. Stort utvalg av fotballmål i god kvalitet og flere størrelser til barn og voksen. Målene er sammenleggbare og lette å ta med seg. Med fotballmål er det morsomt å spille kamp, øve på hjørnespark og ha straffekonkurranse.


Har du fotballmål, trenger du bare en ball og litt plass i hagen eller . Her kan du sammenligne pris på Fotballmål og kjøpe Fotballmål fra en av nettbutikkene som er listet hos oss. På gmax har de suuuuupre minimål som heter.

Dyre (ca 800), men lette, holdbare og sammenleggbare. Vi har fotballmål og annet fotball utstyr, uansett om du skal ha det i hagen eller til klubben din som trenger nytt utstyr. Fotballmålet er 110x70x50cm og kan pakkes sammen for oppbevaring. Velg et fotballmål og spar deg og dine venner for mange tvilsomme mål. Hvor mange har ikke spilt løkke-fotball uten fotballmål, men mål i form av to streker, eller to steiner?


Holdbart fotballmål i lettvekt aluminium som tåler røft fotballspill i årevis. Målene passer selvsagt også utmerket i hagen. Det aner meg at denne tråden neppe blir noen kioskvelter her inne, men jeg prøver. Vi har noen bittesmå fotballmål i hagen - kanskje maks en . Prøv EXIT fotballmål – Det er ideelt til 5´er- og 7´er-fotball!


Fotballmålet er laget i de samme solide materialene . Minimål lagd av tykke kunststoffrør som enkelt settes sammen. Passer perfekt som fotballmål i hagen men kan også som brukes som treningsmål i barnehage. Fotballmål, minimål, ballbinger, Pannabaner og Bazookamål til skoler og idrettslag.


Et fotballmål som gjør det enkelt for barna å velge . Fotballmål framstilt i ubehandlet x mm furu inkl.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker