Lønnstabell oslo kommune 2015

Her finner du informasjon om lønnstrinn og lønnsrammer, utviklingsmuligheter, lån og pensjon i Oslo kommune. Lønnstabell for Oslo kommune, gjelder fra 1. De største medlemsgruppene i tariffområdet Oslo kommune er lærere, skoleledere, førskolelærere og styrere.

Grunnet teknisk vedlikehold av lønnsrammesystemet i Oslo kommune vil alle arbeidstakere få endret sitt lønnstrinn. Hopp til innhold; Hopp til meny; Hopp til. Overenskomst Oslo kommune 2016-20(Dok 25).

Overenskomstens del C - særbestemmelser er inngått mellom Oslo kommune. Avtale om bruk av fleksitid i Oslo kommune. Arbeids- og sosialdepartementet offentliggjorde 17.


Inntil tre ekstra lønnstrinn for nytilsatte lærere; Ekstra oppfølging og.

Piloteringen av lærerspesialister i Osloskolen starter høsten 20og varer i to år. Det jeg lurer på er om hvor mye en stilling som utgjør 1i Oslo kommune utgjør i uke dager og. Hvor mye lønnstrinn betyr for timelønn, kveldstillegg og nattetillegg varierer litt.


Ny jobb - spørsmål om arbeidsti lønn og skatt 30. Lønn etter ansiennitet i lønnstrinn 24-3 fra kr 335- til kr 480- pr år. Abonner på stillinger; Legg til i jobbønsker; Les mer om Oslo kommune, Bydel Frogner.


Generelle tillegg på prosent på Oslo kommunes lønnstabell, minimum 000. Saken skal utredes og legges frem på landsmøtet i 2015. Også partene i Oslo kommune har kommet til enighet om en.


På kommunens lønnstabell ble det gitt tillegg på 65kr fra lønnstrinn til 23. Opprettet av Anonym bruker , Feb 2020:43. Jeg klarer ikke å finne lønnstabell på nett.


Startlønn i Oslo kommune ligger i underkant av 4tusen, i KS rundt 4tusen tror jeg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker