Byrkjedalstunet åpningstider

Byrkjedalstunet var i 20Rogaland`s nest mest besøkte turistattraksjon! Lysstøperiet er et sted rikt på opplevelse. Lokalene er særegne, der første del av lysstøperiet bærer preg av at det . En prisvinnende smak av historie på Byrkjedalstunet. EN KULINARISK KULTUROPPLEVELSE Restauranten var opprinnelig et Ysteri og er gjennomgående . Adresse: Byrkjedalstunet, Byrkjedal, 43Dirdal, Norge.


Byrkjedalstunet, Dirdal, Rogalan Norway.

Byrkjedalstunet ligger i Dirdal, ca min kjøring fra Stavanger. Byrkjedalstunet: hotellinformasjon, bilder, virtuell omvisning, fasiliteter og omtaler. Konferanselokaler; Resepsjon (begrensede åpningstider); Gavebutikker .

Ring 822673; 08-på ordinære arbeidsdager eller i Kongeparkens åpningstider. Byrkjedalstunet er et hotell og spisested hvor maten, historien og den jordnære, ekte. Byrkjedalstunet har også eget lysstøperi.


Emner: Utflukter, Sidekart, Åpningstider, Søk, Forside, og Booking. En overnatting med et historisk preg finnes på Byrkjedalstunet sitt hotell. Byrkjedalstunet ligger i Gjesdal (Dirdal).


Rom Føl deg som hjemme i et av de gjesterommene. Med gratis wi-fi på rommet holder du deg opp. Alle dager i juli: - 2 9- (august). Mandag - Onsdag og Fredag: 1000-170 Torsdag: . Title: Byrkjedalstunet - Hotell, kurs, restaurant, selskap og lysstøperi.


Reis gjennom daler og fjellandskapet til Byrkjedalstunet. Det nyeste tilskuddet på Byrkjedalstunet, Bageriet, har mer enn doblet budsjettet siden starten. Nå vurderer de å holde åpent i helgene, også utover høsten.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker