Blomster i jerngryte

Stort udvalg af Jerngryde til billige priser. Alverdens gryder ikke til induktion stege gryde pyrolux med låg. Gamle røde gryder til pynt og blomster i haven.

Afskårne blomster og grene holder længere, hvis man kommer sukker i vandet. Indeni hang en jerngryde på en tværstang af jern. Over ildstedet hang der bundter af tørrede blomster og planter som gav en behagelig duft fra sig.


Skøn gammel sort gryde med det karakteristiske gråsorte mønster indeni.

Så fint du har det med forårs blomster i krukker og ja alt kan jo bruges. Det ser bare godt ud med dine blomster i både den gamle gryde og . En stor gryde: Selv har jeg lånt en emaljeret gryde på 15l af min svigermor. Stor støbejern Copco gryde fra 19ø cm #Copco #jerngryde #19#salg #retro. Du behøver ikke at eje en røgeovn for at røge lækker sommermad.


Ved hjælp af en jerngryde og røgsmuld kan du fx selv lave lækker varmrøget . Hantogslet ogret den sorte jerngryde, vort eneste køkkenredskab,fraosog gik overtil. Med skinnende, rødehalsbåndog armbån ogmed duftende blomster bag . Tre pæle slaaes ned i jorden, og paa dem stilles en jerngryde, der fyldes .

WCtønden var i virkeligheden en kæmpestor jerngryde, sat ned i. Alt røres sammen i en jerngryde med træaske og jernafal og denne proces.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker