Fredslilje rød

Fredslilje, Spathiphyllum wallisii Strauss, er en grøn stueplante, som er anerkendt for sine luftforbedrende egenskaber. Læs her alt om pasning, pleje og gødning af fredsliljen. Rød solhat er i nær familie med solsikken og stjernen i staudebedet.

Bladene let gullige, spind på undersiden. Sprøjt med malathion og øg luftfugtigheden. Bladene misdannede og klæbrige med grønne insekter.


Fredslilje (Spathiphyllum wallisii) har skinnende blanke, mørkegrønne blade og.

Find Fredslilje Spathiphyllum Wallisii på Haveglæder. Rødt kød er noget af det hårdeste for tarmene. Visse hunderacer har så svært ved at fordøje rødt kød og får diarré eller meget.


Mange sier at fredsliljer sier ifra når de trenger vann. De kan bli så tørre at bladene ligger helt flate, og reiser seg fint opp igjen når de får vann. Køb dinAir so Pure Fredslilje 'Chopin'på Bakker.


Besøg vores online-butik i dag og bestil fra havespecialister. Tomaterne bliver røde men mangler den blanke overflade. Fredslilje (Spathiphyllum wallisii) har skinnende blanke, mørkegrønne blader og gulhvite blomster i kolbe med åpent hvitt høyblad.

Fredslilje - Spathiphyllum Wallissi, de stammer fra Central og Sydamerika. Har set billeder af at de kan blomstre, med nogle flotte røde blomster, og de skulle . Farvespektret er røde, gule, oran- ge samt forskellige flerfarvede nuancer. Planterne bør placeres ved stuetemperatur og lyst, . Blomstrer med klaser af duftende, cremehvide voksblomster med rød midte.


Tolerant plante med store mørkegrønne blade og smukke hvide . SPATHIPHYLLUM plante, Fredslilje Krukkens diameter: cm Plantens højde: cm. Julekaktus, Fredsliljer, Svigermors skarpe tunge, Amaryllis. Den yndefulde og luftrensende fredslilje (Spathiphyllum) leveres i en speciel AquaWeeks potte, med unikt vandingssystem.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker