Gulv heltre

Tregulv er mykt, varmt og behagelig å gå på. Gulvbordene kan være brede eller smale, lyse eller mørke, avhengig av overflatebehandlingen du . For det første er det et høykvalitets produkt med lang holdbarhet, tidløst design, dernest gir det en god . Gulvet er en av de viktigste ingrediensene i et rom, og det finnes en mengde ulike. Et mm slitesjikt i europeisk eik gir oss en heltre eikeplank med samme . Gulvet er husets viktigste møbel, og er avgjørende for å skape en unik atmosfære. Våre heltre gulv er en opplevelse, og overlever ofte flere generasjoner. Et vakkert heltregulv matcher både moderne, tidløse og klassiske møbler og . Et gulv i ekte treverk, fra topp til bunn, laget av utvalgte tresorter og nøye utplukkede materialer som har fått nennsom behandling - finnes det . Trenger hjemmet ditt nytt gulv eller trenger du å renovere ditt eksisterende gulv?


Da bør du ta en titt på MAXBOs store utvalg av kvalitetsgulv - alt fra heltre, . Overflatebehandlet med Osmo hardvoksolje. Les mer om Moelven Furu Natur Artic heltregulv. Heltre furu; Overflatebehandlet med hardvoksolje; Oppleves varmt . Et gulv av massivt tre går aldri av moten.


Et heltre gulv i eik eller ask er original gulvet som en parkett prøver å etterligne.

Et heltre gulv gir rommet en unik atmosfære, og er lunere og . Dette er flotte gulv som har beskjedent med kvist. Gulvet gir en ren og nordisk følelse som tilbyr fritt spillerom for bruk av farger og kontraster i interiøret. Treslag keyboard_arrow_down keyboard_arrow_left.


Det setter sitt naturlige preg på rommene siden det er naturens verk. Både eik og ask er harde treslag, og er slitesterke og robuste. Til alle våre gulv bruker vi trevirke av høyeste kvalitet, personlig valgt ut og foredlet med høy presisjon.


Massivt heltre stavgulv i Europeisk Eik går aldri av mote! Dala Floda Golv GULV FURU 21X1SP PREM. Dala Floda Golv GULV EIK 20X1ARTIST M. Dette er svært solide stabile gulv som også tåler gulvvarme.


Vi leverer heltre i forskjellige sorteringer, det er rustic, classic, select og premium. Askeveden er gjerne mørkere i den indre delen av stammen enn i den ytre, og dette gir et godt fargespill i ferdige produkter.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker