Enøk tiltak oslo kommune

Klima- og energifondet ønsker å stimulere til gjennomføring av lønnsomme enøktiltak. Tilskuddsordningen gjelder for enøktiltak i boliger med 1- boenheter. Oslo kommunes miljøfestival som arrangeres hvert år i forbindelse med Verdens miljødag (World Environment Day).

For noen tiltak så trenger vi at du sender med ekstra dokumentasjon,. Etter at ferdigmeldte tiltak er behandlet av oss, vil tilskudd bli utbetalt til oppgitt . Du må gjennomføre en enøkanalyse før det kan søkes om støtte til tiltak. Her finner du oversikt over våre godkjente enøkkonsulenter som kan utføre analyse .

Støtte til varmegjenvinning fra Bymiljøetaten i Oslo. Bymiljøetaten i Oslo støtter de som ønsker å gjenvinne den varme lufta i boligen. For å gjøre Oslo til en klimavennlig by må vi ta i bruk ny nye energikilder. Både Oslo kommunes Klima- og energifond og Enova gir støtte til enøktiltak.


Kommunens tilskuddsordning for enøktiltak i boliger med 1-boenheter. Kommunens tilskuddsordning for enøktiltak i boliger med 1- boenheter. Oslo kommune viderefører - og utvider - ordningen med økonomisk.


Oslo er blant kommunene som gir tilskudd til å energisparende tiltak. Her er listen over tiltak som ENØK-etaten i Oslo kommune gir tilskudd til:.

Prolongering av rammeavtale med Oslo kommune – Klima- og energifondet. Det er Oslo kommune, Enøkbedriften, som forvalter dette fondet. I tillegg kan du søke Oslo kommune om støtte til enøk-tiltak.


Enøk-fondet i Oslo er nå på ca 5millioner kroner. Næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo kan fullfinansiere enøktiltak med lån fra kommunen. Oslo kommune gir ikke lån på mindre enn 0kroner, men . I dag finnes to muligheter til å søke støtte til enøktiltak i eksisterende bygg, den ene er ved Enova, og den andre er ved Oslo Kommunes Klima- . Oslo kommune har støtteording for husstander som installerer alternative.


Staten når det gjelder støtteordninger til Enøktiltak. Oslo kommune benytter seg av opsjonen om å forlenge kontrakten med. Enøk-bedriften i Oslo kommune kan gjennom Enøk-fondet gi inntil 80. Det finnes også låne- og tilskuddsordninger i forbindelse med gjennomføring av tiltak.


Oslo kommune gir støtte til enøktiltak i større bygg. Oslo kommune krever at man får en enøkanalyse før man kan få støtte til tiltak i næringsbygg eller boligbygg .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker