Fliser ovenpå trægulv

Når der lægges fliser på et gulv med en underliggende trækonstruktion er det vigtigt at. Der er typisk cm mellem strøerne med en mm spånplade ovenpå, . Du kan sagtens lægge klinker på trægulv men jeg ville fjerne.

Monter nye gulvplader af krydsfiner eller gulvspånplade oven på strører. Opbygning af trægulv under fliser - Lav-det-selv. Find svaret her og find gode råd og vejledning til din gulvopgave - Prisberegning.


Især ved lægning af klinker oven på et trægulv må gulvet hverken arbejde på den.

I stedet kunne du vælge et gummigulv med mønstre, fliser af vinyl lagt i . Vi har netop købt et hus med klinker og gulvvarme i stort set hele ejendommen. Vi påtænker at ligge nyt 14mm trægulv ovenpå klinkerne. Kan du godt lægge et nyt lag fliser ovenpå de gamle i fx badeværelset, uden at det går udover gulvvarmen.


Vi har lavet en guide til hvordan du nemmest får klinker eller fliser på trægulv uden at frygte for kvaliteten. Få nye fliser i badeværelset helt enkelt. Du klæber simpelthen de nye fliser fast - direkte oven på de gamle!


Hiv det gamle, dårligt isolerede trægulv op, og læg et dejlig lunt klinkegulv med indbygget. Er jeg nødt til at fjerne dem først, eller kan jeg lægge nye ovenpå?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker