Fliser på kjøkkenbenk

Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å legge fliser over kjøkkenbenken. Og det skjønner jeg jo, for da vi skulle legge flis på kjøkkenbenken. Skal du fliselegge både gulv og vegg, begynner du med å finne midtlinjen på gulvet.

Det gjør du ved å finne midten på både lengde og . Det er enkelt å legge fliser over kjøkkenbenken selv, men det er en del ting du må passe på for at resultatet skal bli bra. Skal i gang med å legge fliser på kjøkken, og i den forbindelse har vi bestemt oss for mosaikkfliser i 5cm x 5cm (kommer i brett på cm x cm). Hvis det gjelder oppussing av et eksisterende kjøkken vil vel løsningen.

Det vil vel bli ganske fuktig mellom fliser og benkeplate vil jeg tro. Fliser kan man legge på de fleste underlag men det er viktig at man bruker riktig lim til riktig underlag. Pass på å undersøke om kjøkkenbenken er i vater og . Ved valg av fliser over kjøkkenbenk må man ta hensyn til flere elementer som kjøkkeninnredning, benkeplate, veggfarge samt gulvmateriale. Jeg har lenge tenkt på å gjøre noen små (?) grep for å fornye kjøkkenet.


Benkeplaten på kjøkkenet mitt er i hvit laminat, helt ok egentlig - men . De fleste velger en eller annen markering over komfyr og kjøkkenbenk. Fliser er lett å holde rent, samtidig som de finnes i et utall varianter.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker