Godkjent utleiedel 2016

Det er uten tvil en kjempefordel å ha en godkjent utleiedel i huset. Fram til 20har det vært vanskelig og svært kostnadskrevende å oppfylle . Selv om plan- og bygningslovgivningen ikke regulerer utleie, vil forskriftsendringene føre til at mer areal i boligmassen kan bli godkjent som boligareal, og dermed kan leies ut. Fra nyttår blir det enklere og billigere å tilpassse boligen til utleie eller egne. Et høyt antall boenheter, særlig i de store byene, er ikke godkjent for beboelse. Utleie, boenheter og søknadsplikt - særlig om utleie av bolig i kjeller.


Kommunal- og moderniseringsdepartementet kunngjorde den 10. Regelverkstilpassingene vil gjøre det enklere å få godkjent tilleggsareal som . En kort oversikt over reglene for utleie av hybel og selvstendig boenhet, samt. Et viktig krav er imidlertid at hybelrommet er godkjent som oppholdsrom i . En innredet kjeller kan bli utleiedel, generasjonsbolig eller ekstra.


Her kan du lese mer om utleie av bolig. Et rom som skal leies ut må tilfredsstille krav til varig opphold og være godkjent for formålet. Det skal blant annet bli enklere å gjøre om loft og kjeller til oppholdsrom, og det .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker