Hus med bileilighet

Mesterhus er en av Norges ledende boligbyggere. Her finner du en oversikt over alle våre hus. Inspirasjon til former, åpninger og farger er blant annet hentet fra eldre hus i Gudbrandsdalens grønne lier.

Hovedleiligheten har fire soverom, mens bileiligheten . Smart enebolig med gode oppholdsrom og stor bi-leilighet. Hvis du ønsker å få et pristilbud på kataloghus finner du en oversikt over byggefirmaer her. Dette huset er delt i to jevnstore boenheter med litt forskjellig planløsning.

Førsteetasjen har en klassisk og praktisk planløsning med åpen stue mot et kjøkken . Steinvik med bileilighet er et like kompakt og praktisk hus som Steinvik. Boligen passer som tomannsbolig eller for utleie av den ene delen. Om du ikke trenger en egen seksjon med soverom. Alle våre hus kan skreddersys via arkitekt.


Systemhus leverer boliger med et godt inneklima og god design. Kjøper du ferdighus fra oss, kan du være trygg på at resultatet blir godt. Vi har tenkt å bygge hus med utleie leilighet i kjeller.

Har ikke bestemt oss for hvilket hus vi skal bygge enda. Innholdsrikt hus med stort, lyst kjøkken og romslig vinkelstue. Størrelse (BRA) Opptil 1m² 1- 2m². Et hus som planlegges med hybel eller bi-leilighet gir skattefrie inntekter som er en god støtte når renter og avdrag forfaller. Totalrenovert hus med bi leilighet i første etasje beliggende sentralt i gamlebyen i Vodice.


Husets boareal er 150mog ligger 1meter . Ferdighus FLINT Tradisjon er et innholdsrik og praktisk hus i harmoni med god norsk byggestil – blant annet med saltak og fremtrukket ark.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker