Hus med utleie skrå tomt

Du får altså flere kvadratmeter til en langt lavere pris enn resten av huset. Skråtomt egner seg best for bolig med sokkeletasje. Under finner du våre modeller merket med For skrå tomt.

Selv om hovedmodellen er tegnet for skråtomt, kan huset også tilpasses en flat tomt. Mesterhus Marstein kan fås med egen garasje og utleiedel i tillegg. Like fin som en vanlig Aurora, og tilpasset for skrå tomt, med en meget god utleieleilighet.


Dette er et tradisjonelt hus for kjernefamilien, med rikelig plass.

Karat er et stort og romslig hus preget av svært gode lysforhold. Flatt tak er tilbake for fullt i husmarkedet, og nå er det ferdighusene som er inpirert av funkis-stilen.

Boligen kan med letthet tegnes om som bolig med utleiedel i sokkel. Denne modellen er tegnet til skrå tomt, men kan også fåes som bolig til flat tomt. Her finner du bilder fra noen av våre funkisinspirerte Urbanhus. HUSK - VI TILPASSER ALLE VÅRE HUS OG BYGGER PÅ DIN ID! En tradisjonell bolig lik Granli, men med utleiedel i sokkel.


Grunnflate på ca 100m etasjer inkl utleie på 35-50m2. Med enkle grep kan Ida også leveres med leilighet for utleie i kjeller. En funkisinspirert bolig beregnet for skrå tomt.


Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Mulighet for utleie i sokkel, eller du kan benytte alt areal selv. Romslig stue med åpen kjøkkenløsning og egen inngang til vaskerom .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker