Husbanken bostøtte kontakt

Kontaktinformasjon til dei enkelte kontora våre finn du på lenkjene nedanfor. Administrerande direktør: Administrerande direktør har to . Hvorfor utbetales bostøtten min til kommunen? Christensen, Avdelingsdirektør, 00. Husbanken vest dekkjer Rogalan Hordaland og Sogn og Fjordane. Postadresse, Husbanken, Postboks 140 80Bodø.


Fakturaadresse, Husbanken fakturamottak, Postboks 2Økern, 05Oslo.

Bostøtte - for deg som har lav inntekt og høye boutgifter. Grunnlån fra Husbanken – til oppgradering og bygging av miljøvennlige og. Kontoret dekkjer Aust-og Vest-Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud. Administrerande direktør, Hovudkontoret, Strategikontoret og Forvaltningskontoret held til i Drammen. Kontorstad Arendal og Drammen, fylka Aust- og Vest-Agder, Telemark, Vestfold og Buskerud.


Husbanken fatter vedtakene, men det er kommunen som behandler søknadene og har all kontakt med deg som søker. Bostøtte kan søkes elektronisk eller på . Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen. For mer informasjon om de forskjellige tjenestene kan du benytte linkene til venstre, du kan gå inn på Husbankens egne sider eller kontakte Hamar kommunes .

Gå til; NAV Lier; Kontaktinformasjon; Tjenestetilbud; Økonomisk bistand til bolig - NAV. Bostøtte administreres av Husbanken og kommunene. Bostøtte er for deg som har lav inntekt og trenger støtte til å betale høye boutgifter. På husbanken sider kan du velge eSøknad eller laste ned søknadsskjema.


Dersom du trenger hjelp med utfylling av søknaden, kan du ta kontakt med . Kommunen og Husbanken samarbeider om bostøtteordningen. Kommunen behandler søknaden og har all kontakt med deg som søker, mens det er Husbanken . Husbanken er statens sentrale organ for gjennomføring av politikken. Bostøtte er en statlig støtteordning for de som har høye . Lytt til tekst; AA; Høykontrast; Kontakt oss. Startside›; Emneord a-å›; Bostøtte - Husbanken . Relaterte linker: Husbanken informerer om bostøtte; Enhet for tildeling og koordinering.


Det er kommunen som har all kontakt med deg som søker. Bostøttekontoret ligger i servicetorget i .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker