Hvitolje til møbler

Det står mange møbler av nettopp eik i de tusen hjem etter at. Det hvite i oljen fordamper riktignok, men da er det enkelt å påføre ny hvitolje. Rubinol hvitolje er en treolje tilsatt hvitt pigment.

Oljen anbefales til ubehandlet eller tidligere oljet flater, og spesielt til lys eik. Rubinol hvitolje til bruk på hvitoljede, oljede, ubehandlede og såpebehandlede møbler. Gir treet et flott naturlig utseende og gjør . Varenummer: Guardian hvitolje Kategori: . Kjøpte et dyrt bord i heltre (vet ikke hva slags type tre), fra Bolia, og det er lyst og med noen små lysskjær i. Så mulig du må velge annen farge på beisen hvis du ønsker et mørkere resultat.


Det å male finerte møbler gir skjelden noe godt resultat. Hva med å hvitolje det, evt pusse også hvitolje? Noe som jeg ønskte for mine møbler siden vi er en småbarnsfamilie.


Nypris hjørnebord - 199- (brukt 50-). Med nytt, lyst gulv ble våre oljede eikemøbler for gule og mørke. Noen som har forsøkt å hvitolje eikemøblene sine for å få dem lysere?


Jeg har spisebor stuebord og sjenk i eik.

Jeg vil gjerne modernisere møblene ved å lysne de flere nyanser. Rubinol Hvitolje Side av SIKKERHETSDATABLAD Rubinol Hvitolje SDS. BRUKSOMRÅDER: Beregnet for innendørs bruk. Kan brukes på ubehandlet eller tidligere oljet treverk.


Ideell for gulv, vegg, benkeplater og møbler. Gammel stol, høyre side er kun renset med Møbelrens og vokset med Liberon antikkvoks. Når du skal pusse opp et møbel, er det mange . Bestemors møbler er vakre og bringer frem nostalgiske minner, men malingslaget fra 70-tallet kunne man godt vært foruten.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker