Pressalit

Fremstiller toiletsæder af hovedsagelig hærdeplast, og træ. Vi sælger løsninger, der gør en forskel for vores kunder, og du vil derfor opleve mening med dit arbejde hos os. Pressalit Seats har et stort udvalg af toiletsæder, så du til enhver tid kan finde det perfekte toiletsæde til netop din stil.


Ved Pressalit Seats står vi altid klar til at hjælpe, så du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os. Pressalit er Rys største, privatejede virksomhed. I februar 20havde Pressalit cirka 3medarbejdere, hvoraf halvdelen er ansat i produktionen og halvdelen i .

Pressalit - badeværelser, danfoss, dansani, grohe, pressalit, ifö, vvs-installatører, blikkenslagere, damixa, solvarme, tagrender - firmaer, adresser, telefonnumre.

Pressalit Hængselsæt med skruer og bøsninger (Sign). Established in 195 Pressalit has been on the forefront of bathroom and toilet seat solutions and a trendsetter in our field for more than years. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. I 20lykkedes det Pressalit at vende et underskud fra 20til sorte tal, og der blev spået vækst i 2015.


Det primære produkt er uden tvivl det kendte Pressalit toiletsæde, der produceres i mange faconer og varianter. I BAUHAUS finder du et udvalg af de mest . Pressalit Care er én af Europas førende producenter af toiletsæder og badeværelsesløsninger for bevægelseshæmmede. DESIGN CONCERN har undersøgt kundeoplevelsen af Pressalit Cares services hos ergoterapeuter, arkitekter og teknisk personale i institutioner.


Pressalits kerneområde er toiletsæder med fokus på løsninger, der forener æstetik med funktionalitet. Pressalit tilbyder et stort sortiment af toiletsæder med .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker