Ipad holder til væggen

Pad vægbeslaget monteres med skjulte skruer på væggen der giver en flot og. Hæng din IPad på væggen i stuen, når du streamer musik eller i køkkenet, når en opskrift skal følges og bordet er fuld af mad. Med The Walle iPad vægbeslag kan du hænge din iPad op på væggen (såfremt du har en The Wallee iPad case), og få en enkel og stabil montering.

Få en god holder til iPad Air til Danmark laveste pris. MyTrendyPhone har alle slags tabletholdere til din Apple-tablet. Spar 30- på iPad tilbehør - docking station, bordlader, bil holder!


Vi leverer fra dag til dag – altid med gode tilbud.

Denn iPad Air væg holder kan placeres overalt indendørs, hvor der er ekstra behov for information, som f. Monter din iPad på et væggen, i bilen eller placer den elegant på en iPad. Pad holder både kan hænges på væggen, monteres på et . Vogels Ringo TMM Universal tablet holder til væg montering TMM 1000. Holderen kan bruges til alle tablets, blandt andet Apple iPa Samsung Galaxy Tab, . Tidens Rammer har udviklet en funktionel iPad holder, som imødekommer behovet for en let og enkel montering af din iPad på væggen.


Justerbar vægholder til Ipa Iphone og andre tablets. Praktisk justerbar vægholder til iPa iPhone og andre tablets. Montér din telefon eller tablet på væggen, .

Køb væg holder til ipad ved Displaylager. Udført i Alu og stålbeslag til montering på væg. Perfekt til receptioner, venteværelser, showrooms etc. En gennemtænkt Ipad-holder der med sine mange muligheder hurtig bliver helt uundværlig i dit hjem.


STAND kan hænge på væggen fx i køkkenet, så du kan . Produceret i aluminium med kraftigt stål beslag til montering på væg. Vil gerne at den kommer så tæt på væggen som muligtHar tænkt mig a. Men tændt iPad uden tilsluttet strøm holder nok kun en dag, . Holderen er perfekt til bilen på væggen hjemme i butikken eller på messen, hvor som helst. Aldrig brugt, og har aldrig været ude af æsken. Det er virkelig en fed højtaler med et fedt design, og en lyd der bare holder max !

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker