Isolere grunnmur fra utsiden

Som isolering i bakken, under, og utenpå mur er kun. Det beste er å ha all isolasjon på utsiden, men siden det innebærer å grave opp rundt kjellerveggene, er dette både kostbart og omfattende. Har tenkt å få gravdrenert og kanskje isolert kjellerveggene utvendig på et hus fra 19tallet.

Utvendig isolering av grunnmur med noe som . Oppnå mer enn isolering av kjeller og grunnmur! Bruk isolasjon som samtidig drenerer og sikrer mot fuktskader. Isolering av grunnmur ved drenering gir høy merverdi.

Benytter man anledningen til å isolere utsiden av kjelleren med grunnmursplater får . Utsiden av grunnmur i form av nedbør, snøsmelting. Drenerende isolasjon gir varmeisolering, men ingen fullverdig fuktbeskyttelse. Når du skal etterisolerer en murvegg er det som regel en fordel å gjøre det på utsiden av veggen. Bildet viser etterisolering av Villa Dickie i . Hvorfor utvendig isolering av kjellervegg? Feil isolering av kjellerveggen kan gi dårlig inneklima, lukt.


Er muren fuktig bør den dreneres og isoleres på utsiden. Den utvendige isoleringen forhindrer kuldebroer og reduserer kondensfare i det .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker