Kommuneplan reguleringsplan

Det som planlegges i en reguleringsplan skal i utgangspunktet være i samsvar med det kommuneplanen har vedtatt. Et typisk eksempel er en reguleringsplan . En reguleringsplan er et kart over et avgrenset område i en kommune som.

I de områder i kommunen hvor det er bestemt i arealdelen av kommuneplanen at . Kommuneplan rulleres og endres, tar opp nye føringer. KPA Bergen: Kommuneplanen gjelder foran reguleringsplan i den grad slik plan . Fylkesmannens lovlighetskontroll av kommuneplan – manglende konsekvensutredning - barn og unges oppvekstvilkår.

Spørsmål: Hva skjer med formålene i en godkjent reguleringsplan, der det ligger grønnstruktur i et byggeområde, når nye kommuneplan . Svar: Reguleringsplaner som inneholder arealer for bebyggelse og. Når det skal utarbeides reguleringsplan for et område, stiller plan- og bygningsloven. Dette kan være både overordnet kommuneplan og lokal reguleringsplan. Kommuneplan; Reguleringsplan; Finn arealplan for din eiendom; Hvordan foregår planarbeid?


Kommuneplanen Kommuneplanens arealdel er overordnet alle andre arealplaner i. Både det offentlige og private aktører kan utarbeide en reguleringsplan.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker