Silencio plater

Hunton Silencio Thermo er en trinnlydsplate med ferdigutfreste spor for rør til vannbåren gulvvarme. Silencio 24mm er spesielt utviklet for bruk på betong eller i rehabilitering for å oppnå gode trinnlydsresultater. Hunton Silencio 36mm er spesielt utviklet for å .

Hunton Silencio er utviklet for å være markedets beste lydisolerende etasjeskiller. Den fungerer både for parkett- og laminatgulv.

Lyddempende plate for vannbåren gulvvarme. Silencio Thermo er en trinnlydsplate med ferdig utfreste spor som er tilpasset alle rør for . På Silencio Trinnlyd og kreves en trykkfordelende plate under laminatgulvet. Fermacell fibergips (gulvgips, spon e.l.) oppå Silencio 36.


Bestilling: T 28889 mobil 9506310 E-post: . SILENCIO THERMO er en trinnlydsplate med ferdig utfreste spor for gulvvarmerør ( 1 20mm) og varmefordelingsplater. Silencio Thermo er en trinnlydsplate med ferdig utfreste spor for 16-og. Aluminiums varmefordelings plater: 1stk Ny pris 810- (kr stk).


Har plater av 24x600x1800mm, og en hel kasse med varmefordelingsplater (gjetter 10kvm).

Gulvplater er type silencio thermo plater med spor for vannbåren . Skal nå velge mellom spaltegulv og silencio thermo plater oppå. Står bare i leggeanvisningen til Hunton at det går å bruke gips plater eller . Hunton Silencio er porøse trefiberplater med tykkelse. Silencio Thermo er en trinnlydsplate med ferdig utfreste spor for rør til vannbåren gulvvarme. Variant Silencio trinnlydsgulv består av en 18x 6x mm trefiberplate med.


Når trinnlydsplaten er lagt, monteres Variant varmelednings-plater med c-c . Tilførselselementer er ikke beregnet og dette bør angis ved bestilling. Her er totalt antall plater og beregnet areal.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker