Smartpanel på betongvegg

Hei Holder på med oppussing, og har kjøpt Smart-panel. Den ene veggen er betongvegg, og denne er ikke helt rett, dvs ujevnheter ved . Driver å pusser en 4-roms leilighet om dagen, der så og si alt er i betong. Har murvegg på noen av veggene i leiligheten, den er dekket med strie. Planlegger å legge på smartpanel eller tilsvarende plater. Leiligheten min har ytre vegger av betong og innvendige vegger av gips.


Jeg har limt MYE gips og smartpanel på gamle vegger. Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan legge. Vi har valgt ut fargene Betong og Grafitt. Betong er lys og nøytral mens Grafitt er like nøytral, men mørkere og mer dramatisk. På vegger som består av gips, puss, betong eller lignende anbefales det å lime opp platen.


Lim som anbefales er settlim, al- ternativt MS-polymer lim. Sjekk ut Smartpanel Tren slette plater i mange forskjellige farger. Vi bor i rekkehus så alle skillevegger er i betong.


Det er mange metoder man kan gå for om man skal ha nye vegger. Man kan male over det gamle, man kan rive ned alt og bygge opp igjen med gips og maling, .

Smartpanel er enkelt og raskt å sette opp med perfekt resultat! Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong, og i videoen over viser vår ekspert Per Christian Mathiesen hvilke metoder du kan . Vi skal ha panel på stua, nå er det bare tapet rett på betongvegg og det er IKKE pent. Leste litt om smartpanel og det virker jo som en lett, billig . Smartpanel er en vakker og stilren veggpanel, som finnes både med. Ved bruk av lim for montering på betongvegg, benyttes Bostik eller.


Jeg skal i gang med å pusse opp et rom i sokkeletasjen. Smartpanel MDF Struktur - betong Struktur er en vakker og nostalgisk panel med tydelig penselstrøk, noe som gir panelen en flott overflate. Smartpanel Struktur er en vakker og nostalgisk panel med tydelig penselstrøk, noe som gir panelen en flott overflate.


Du kan velge mellom flere delikate farger . Trådtittel er oppdatert - Se siste post for spørsmål :) Vurderer å henge tven min på veggen, og da er det mange veggfester å velge mellom. Den kan bestå av alt fra ren betong til murstein med løs murpuss utenpå. I ren og hard betong kan du slå inn herdete småspiker hvis du er stø .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker