Thermex emhætte vejledning

Tænd for emhætten minutter før du går i gang med madlavning, så er undertrykket klar til effek- tiv udsugning. Der er behov for en tilstrækkelig udluftning af rummet, når emhætten og apparater med anden energi end el . Vær opmærksom på, at emhættens oprindelige aftræksdimension sikrer optimal udnyttelse.

Vejledning af til og frakobling af periodisk rumventilation: 1. Du er på den side, hvor du kan finde alle Thermex Emhætter. Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod om en manual side. Denne brugervejledning gælder for flere versioner af apparatet.

Emhætten kobles til aftrækskanalen ved hjælp af et rør med en min. HejsaVi har en Thermex Super Silent emhætte. Der er lys i og så + knap til regulering af sugestyrke. Thermex Emhætte Trapez - Lav-det-selv. Er der mon nogle som har en Thermex emhætte, der kan fortælle.


Kan du ikke finde den manual, du leder efter? Vi fik efterfølgende en god og fyldestgørende vejledning i betjening af emhætten og nulstilling af fjernbetjeningen hvis nødvendigt. Thermex Vertical 3VH 90cmSR Væghængt emhætte. Meningen er, at de bliver klædt så godt på som muligt, så de kan vejlede og fortælle kunderne om .

Den interne motor betyder, at emhætten er let at installere i dit køkken. Thermex Cardiff cm FHX loft Frithængende emhætte. DK: Emhætte til centralventilation - Brugsvejledning Side 6. Thermex centralstøvsuger Installations- og brugervejledning MODEL:.


Emhætte Brugsvejledning INDBYGNINGSEMHÆTTE 12INTRODUKTION TIL . Silverline hvidevareprodukter beriger dit køkken med emhætter, ovne, kogeplader og mange flere produkter.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker