Solceller tilskud

Hos os skal du anmode om nettoafregning, hvis du gør brug af den strøm, som dit solcelleanlæg . Dette blev ændret sidste år (2015) til gengæld kan du fren til . Lad KlimaEnergi ansøge for dig om nettoafregning på solceller.

Reglerne for tilskud fra den ny pulje til solceller er: Tilskuddet gives over år som en statsgaranteret fast el-salgspris på kr. Uventet mange ansøgninger om minimumsstøtte til solcelleanlæg på 60. Selvom du ikke nåede det i denne omgang, er slaget ikke helt tabt.


Ny tilskudsordning gør det endnu mere attraktivt at investere i solcelleanlæg.

Få en købsaftale på plads i dag og ansøg om tilskud. Energi Nord forstår godt, at solcelle-ejerne er ærgerlige over . Overvejer du at investere i et solcelleanlæg, eller har du allerede et, så er der gode nyheder at hente. Tilskuddet er som tidligere et pristillæg på . HAST: Tirsdag hastebehandlede og vedtog Folketinget en lov, der afskaffer støtten til solceller med øjeblikkelig virkning. Det er nu muligt, igen at søge om forhøjet pristillæg til private solcelleanlæg.


Det typiske tilskud vil være på omkring 30. Solceller er på husejernes læber, og det forstår man godt. Et stateligt tilskud gør det nemlig super attraktivt at investere i et solcelleanlæg.

Nu er der endelig kommet dato på, hvornår solcelleejere kan søge om PSO-støtten. Læs her hvordan du kan få tilskud til solceller og hvad . VIASOL hjælper dig igennem hele forløbet. Vi klarer alt det tekniske ansøger for dig.


Her finder du den bedste information om solceller og priser på solceller i Danmark. Det attraktive tilskud til solceller stopper den 31. Men du kan nå at søge tilskud endnu, og der er . Tilskuddet udbetales over år og beløbet afhænger .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker