Sammenleggbar kano

Ally sammenleggbar kano er utviklet og produsert i Norge. Lav vekt, styrke og stor fleksibilitet har gjort den til førstevalg på en rekke ekspedisjoner over hele . Dette er den klassiske Ally kanoen med stor manøvreringsevne og utrolig sidestabilitet.

Kanoen for deg som krever stort pakkevolum kombinert med høy stabilitet og gode egenskaper på flatt vann . ALLY 17' DR sammenleggbar kano er lettpadlet og kjapp og kan måle seg med mange av de raskeste glassfiber- eller kevlar-skrogene. Scout 3-manns kano er en komfortabel og meget god oppblåsbar kano med pent utseende. Scout er god å padle, og den er laget for å . Den klassiske og mest kjente Ally kanoen.


Vårt formål med å ha en kano var at den skulle kunne ha gode egenskaper i elv, være lett å bære, sammenleggbar og også ha brukbare egenskaper på flatt . Varenr: PC 1Re Produkt navn: Pakboats 1sammenleggbar kano, Produkt beskrivelse: Beste allrounderen! Planlegger du en sommer med vann under kjølen? Vi gir deg en oversikt over kanoer du bør vurdere. Bergans Ally DR egner seg som turkano for to personer med oppakning, eller en familie med to voksne og ett barn. Har søkt litt i forumet om sammenleggbare kanoer, men finner ikke så.


Pakboats leverer sammenleggbare kajakker og kanoer. Se beste pris på Bergans Ally Sammenleggbar Kano. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Ally 718' DR Sammenleggbar kano Denne røslige kanoen har samme tverrgående spanteprofil som 15´ DR og 15´ DR. De fleste i den situasjonen skaffer seg jo gummibåt, men hva med en sammenleggbar kano?


For oss vil det uansett kun være aktuellt med . Dette er en kano jeg gjerne skulle hatt for fjellturer der jeg skulle padle alene, og det var nødvendig med en sammenleggbar kano. Dette er kanoen for de som trenger stor bæreevne og plass til tre eller fire personer med oppakning. Ally 15´ DR har stor begynner- og sluttstabilitet, slik at du . Vi har nå Ally sammenleggbar kano fra Finn.


Noen som har en sammenleggbar kano å anbefale?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker