Sykehusbagen sjekkliste

Komplett sjekkliste for sykehusbagen til den store dagen! Her er en sjekkliste for hva du bør ha med deg når du drar til fødestua. Noen pakker sykehusbagen flere uker før termin.

Da står den der – ferdig og klar når du plutselig trenger den. Andre tar det kanskje ikke så nøye og snapper . Her er jordmorens liste over hva du trenger i sykehusbagen. Jeg var også mye mer opptatt av å pakke sykehusbagen i god tid med nummer . Er det noen som har begynt å pakke sykehusbagen enda?


Min sjekkliste så langt: - Hårbørste - Shampoo og balsam. Sjekkliste over utstyr før, under og etter fødselen. Kamera og eventuellt kameralader; Mobiltelefon og lader; Ditt svangerskapskort; Drikke med . Neste gang skal jeg ha ammeskjold liggende klart i sykehusbagen. Asanti's Dagbok - Side - 0-og A-D23.


MiNNiemOOse sin graviditetsdagbok - Side - M-Å20. Hospital Bag Sjekkliste: Når å pakke og hva du skal pakke i sykehus. Det holder mest sannsynlig å vente med og pakke sykehusbagen til uke 36; Pakk med; pysjbukser, kosedress, nok undertøy til å være noen .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker