Varmtvannsbereder i rom uten sluk

Nye regler krever sluk i rommet du plasserer varmtvannsberederen. Skal du installere en ny varmtvannsbereder på kjøkkenet, eller i et skap i . Energisparing med skumisolert varmtvannsbereder.

Ved vanninstallasjoner i rom uten sluk må det benyttes en lekkasjestopper. Er det lovlig å sette bereder i rom uten sluk? Er det sikkerhetsventil på OSO sine standard beredere?


Vi bygger bolig og har et lite problem med vv-berederen.

Det er nå avsatt plass til tank på 300L på badet. Rom med sluk skal ha gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av. Beredere plassert i rom uten sluk er jamnt sett ikke noe stort problem for de blir utgamle.


Tidligere kunne man installere beredere i alle rom i boligen uten å måtte sørge for sluk eller lekkasjesikring. En liggende varmtvannsbereder skal monteres i rom med sluk. Husk lekkasjestopper dersom varmtvannsberederen plasseres i et rom uten sluk. Membran og tilpasning av sluk er to svært viktige faktorer for å sikre at vannet. Rom med sluk skal ha gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av gulvet som må.


Resultatet var et vaskerom uten sluk, men ellers innredet som våtrom.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker