Teaktræ behandling sæbe

Ubehandlet teak, der står ude i al slags vejr, udvikler en smuk, sølvgrå overfl ade. Den ube- handlede bordplade kan beskyttes . En overfladebehandling med enten olie eller sæbe forlænger ikke træets leveti men beskytter mod pletter mm.

Jeg har gået lidt og luret på hvordan man bedst vedligeholder teak. Skal man give dem olie eller skal man bare give dem sæbevand ind. Efter råd fra en gammel søulk har jeg altid anvendt følgende behandling hvert forår: . Hvis dine møbler allerede er meget beskidte, så bør du rense dem før de behandles.

Her kan ganske almindelig brun sæbe gøre tricket. Sæbebehandling af ubehandlede trævarer (med sæbespåner). Møbler i teak: Teaktræsmøbler kræver ingen oliebehandling, da teak er en meget olieholdig . Havemøbler i teak er for dem med grønne fingre, som godt vil have kvalitet.


Du kommer langt med van sæbe, olie og voks. Uanset materiale eller behandling, så handler det om at undgå rå svamp, rust og. Er dine havemøbler af ubehandlet teaktræ, er de i princippet vedligeholdelsesfri, . Min teak dørk er efterhånden blevet meget mørk, og kunne godt trænge til en ordentlig omgang.


Sæbespånerne tilsætter lidt fedtstof til dit teak, så det ikke tørrer ud.

Bliver det ikke sølvfarvet efter den behandling ? Ubehandlede og sæbebehandlede overflader. Hempels og andre leverandørers teak-rens er jo bare et pænere ord. Dette kan nemt gøres med sæbevan og eventuelle skjolder kan slibes. Er dine træhavemøbler af teaktræ eller andet ædeltræ, så kan det . Hop til Havemøbler i ubehandlet træ og teak - De har derfor godt af en oliebehandling, som hindrer en. Behandlingen gentages med jævne mellemrum.


Matas Træsæbe anvendes til behandling og beskyttelse af ulakeret træ i kirsebær, teak, mahogni, bøg, eg eller . Teak er gavnligt , fordi det er holdbart , sofistikeret og kan bruges i møbler. Langtidsholdbare og bæredygtige træsorter fra Indie Living: Teaktræ,. Behandling anbefales kun hvis man ønsker at bevare farven på teaktræet, og i så fald anbefales det KUN at rense møblet med mildt vand og sæbe til gange om året.


Vask dit træskærebræt med vand og mild sæbe på svamp eller børste. Vask dit træskærebræt med vand og mild sæbe på . Det kan være en god idé at sæbebehandle bordpladen. Et nyt bord skal behandles omgående inden ibrugtagning og gentages de efterfølgende 6-uger.


Hvis du har havemøbler af teak, kan de holde i mange år uden behandling. Teaktræ har fra naturens side har så stort et indhold af harpiks, som .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker