Uro med musik til kravlegård

Musikuro giver tryghed og stabilitet, når dit barn genkender den hyggelige melodi inden sovetid eller over . Den stimulerer barnets sanser visuelt og den er nem at montere på sengen eller i kravlegården. En uro til kravlegården, over puslepladsen, i tremmesengen og i autostolen.

Er der musik i uroen, vil det også være med til at skabe glæde og underholdning . Uro med blidt lys og skøn musik, Learning curve, uro, Trænger til nye snore på. Underholdning som du kan hænge over sengen, kravlegården eller hvor du . Sammenlign priser og læs anmeldelser af musik uro Legetøj.

URO med musik, Uro, Sød uro, med musik, og sommerfuglene drejer rundt. Den kan monteres på seng eller kravlegård. Bellino musikuro, Musikuro med fjernbetjening til tremmeseng og kravlegård Lys, musik og lyd kan kombineres.


En baby uro over puslebordet, i barnevognen eller i kravlegården hører med til enhver babys start kit. Find en flot baby uro med musik til tremmesengen eller kravlegården. Derfor har du brug for en baby uro med musik. Vi har kun haft en uro i kravlegården, som vi brugte indtil hun var ca måneder, og den sidste tid var hun ikke . Giv dit nysgerrige barn en musikuro eller mobil til stimulering af sanserne.


Uroer og mobiler er et hit hos de mindste.

Lad baby ligge i sengen eller kravlegården og kigge op i denne søde musikuro med elefanter og giraffer. FISHER-PRICE Rainforest Friends Music Lights luksusaktivitetstæppe. Denne holder kan fastspændes på tremmesengen eller kravlegården.


Du kan lave dine egne figurer til at hænge på. Skøn uro til at hængende over sengen eller kravlegård. Materiale: Garn fremstillet af 1 økologisk certificeret bomuld.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker