Vannbord på tak

Frontbor Mønekam, Forlengelse av takutspring, Vindskier, Gesimskasser, Takrenner, Takrennebeslag og fuglelister, Vannbord. Maling av vannbord er dessuten kjedelig og de råtner jo relativt fort, på med. Jeg ville også legge blikk over vannbordet da vi skiftet tak, men .

Vindskiene avslutter, omrammer og dekker inn taket sideveis. Dessuten tjener vindskiene som underlag og spikerslag for dekkbordene, som skjuler tekkingens . Målet ved tekking av tak er å bygge et estetisk pent tak som beskytter huset mot vær. Vannbord monteres på vindskibordet for å beskytte taket mot inndriv av .

Ofte ligger det flere vindskier utenpå hverandre, og på moderne tak er det som regel spikret på et horisontalt vannbord som overlapper taktekkingen. Ved brattere tak anbefaler vi vertikal montering for å unngå heng. Alternativt kan du sette på et gavlbeslag av blikk. Solide og værbestandige tak som tåler vær og vind.


Hos Byggmakker finner du takplater, takstein og takrenner. Beslag for vinduer, vindskier, bordtak og vannbord. Tilbud ønskes for å bytte gamle vannbor samt sette på beslag. Total vannbord på taket må skiftes, se bilder vedlagt.


Som loddbor vindski, dekkbord fra vinski ned mot taket, osv osv.

Vannbor bord som avslutter taket mot vindskiene. Når en legger tretak fungerer ofte den første overliggeren som vannbord. Frontbord Mønekam Forlengelse av takutspring Vindskier Gesimskasser Takrenner Takrennebeslag og fuglelister Vannbord . Vannbordbeslag for tildekking av vannbord.


Lengder i henhold til gjeldende prisliste. Få tilbud fra flere leverandører fra Bergen. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


Målet ved tekking av tak er å bygge et estetisk pent tak. Vannbord monteres på vindskibordet for å beskytte taket mot .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker