Ventilasjonsaggregat test

These test data were obtained in a laboratory accedited by AMCA for AMCA Standard 3testing. Da Forbrukermagasinet testet ventilasjonssystemer på det norske markedet, fikk vårt produkt,. VPL er ventilasjon med høyeffektiv aktiv varmegjenvinning, og komfort varme og komfort kjøl.

Aggregatet har innebygde filter Ffor tilluft og Ffor avtrekk. Comfort CT1er ventilasjon med høyeffektiv passiv varmegjenvinning. Dette er det siste tilskuddet i vår populære Comfort-serie.


Ledning med fire ledere legges mellom bevegelsevakt og ventilasjonsaggregat.

Enervent TS har gjentatte ganger kommet best ut i test. Passer godt til skoleventilasjon, gir godt inneklima i klasserom. Mini ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning for våtrom og kjøkken. Ventilasjonsaggregat ble skrudd av og spjeld lukket.


Innvendige dører og porter ble åpnet for å teste hele klimaskjermen under ett. VEX300-serien - Trolig markedets mest høyeffektive ventilasjonsaggregat med motstrømsvekslere i et ytterst kompakt design. Det monteres inn et lavtemperaturbatteri i ventilasjonssystemene . Ved for stor lekkasje under testen kan byggherre forlange test av hele anlegget.


Ventilasjonsaggregat er plassert teknisk rom i Lamell.

Arbeidene består i komplett utskiftning av ett ventilasjonsaggregat. Våre ventilasjonsaggregat i Envistar- og Flexomix-serien er testet av Eurovent i samsvar med EN 18og EN 13053.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker