Vibrasjonsdempere vaskemaskin

Vibrasjonsdempere er ment for plassering under vaskemaskiner og tørketromler. Hos Sparkjøp får du kjøpt et sett for 3kroner.

For deg som vil slippe hoppende vaskemaskiner og stygge merker i gulvet. Disse praktiske støtdemperne plasseres under føttene på vaskemaskin, . Sjekk priser på vibrasjonsdempere vaskemaskin. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!

Kjøp vibrasjonsdempere vaskemaskin billig i nettbutikkene. Vår vaskemaskin står i nærheten av både kjøkken og stue. Ved sentrifugering oppstår det en del vibrasjoner i hele huset og vi skulle svært . Maskinen har stått støtt på vibrasjonsdempere kjøpt på Elkjøp, men . Vibrasjonsdempende festeføtter for vaskemaskin og tørketrummel. Vibrasjonsdemper for vaskemaskiner, minimerer resonans og vibrasjoner fra vaskemaskinen. Beskytter også underlaget vaskemaskinen står på.


Føtter som absorberer støt og vibrasjon fra vaskemaskin. Med forbehold om feil eller forsinkelser i våre eller leverandørens systemer som gjør at lagerstatus ikke stemmer.

Alle datoer er med mindre annet er angitt å . Jeg ville ringt Trelleborg Viking eller Andersen og Ødegaard for å hørt om de har produkter . Rør (Ø 40mm, lengde: 6mm), avløpsmuffe, rørklemmer, avstandsstykker og gummitetninger. Kan koples direkte i et gulvsluk eller koples sammen med . Beskytter også underlaget som vaskemaskinen står på.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker