Vogel ipad holder bil

Du kan både finde en iPad bilholder med sugekop, der sættes fast i vinduet. På den måde kan iPad'en eksempelvis bruges som GPS . Pad Bilholder - Sort Vores iPad Bilholder er en påhængsstativ til at fastgøre din iPad til en nakkestøtte i bilen.

Faktisk virker den ikke kun til iPa men kan . Med denne iPad holder til bilen kan man sætte en iPad op, i bilen, så man på bagsædet kan se film på lange bilture. Leder du efter en velegnet og billig bilholder til iPad Mini tablet? Pad bilholder med multi funktion til bilens rude eller nakkestøtten.

Nemt og enkel at skifte mellem de to funktioner og gør det til en favorit blandt det store udvalg. Denne smarte ipad holder er lige til at monterer på dine nakkestøtte. Få ro på bagsædet når i kører, lad børnene se film spille eller høremusik . For vi har nemlig her samlet de bedste iPad holdere til bilen.


TABLETHOLDER TIL NAKKESTØTTE Montér din iPad eller tablet på nakkestøtten i din bil, og få underh. Med en iPad-holder monteret på bagsiden af forsædernes. Vogels er et af de store navne inen for beslag til stort set hvad som helst, og de . Gør det nemmere at se tv eller læse på din iPad med et smart iPad ophæng. Denne bilholder fra König er fuldt bevægelig og tillader dig derved at vippe, dreje. Vogels Ringo TMM 10er en ekstra universal tablet holder i Vogels Ringo . Vogels Ringo Universal holder Vogels ipad holder tablet holder.


Review of the Vogels iPad Headrest mount and other accessories. Vogel's RingO TMS 3iPad Multi Pack er et komplet sæt med et vægbeslag, Holder til bilen og Bordstander til din iPad. Fest nettbrettet i baksete på bilen med Vogels TMM 1Seat Mount.


Pad Air til det perfekte underholdningssystemet i bilen. Børn kan nyde spil, film og apps uden tabletten skøjter rundt i bilen. Vi udviklede Vogels Tablet Car Mount for at gøre dine lange køreture meget sjovere.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker