Ytterdør salg

Om du bygger nytt hus eller bare skal friske opp fasaden på det gamle, vi lekre ytterdører for deg til fantastiske priser. Velg mellom eik eller hvit, med eller uten . En ytterdør har i første rekke en praktisk funksjon, men praktisk kan faktisk være så mangt, helt avhengig av type hus, hvor ofte døren benyttes, hva slags klima . Vitmalt, Aluglasslister, Energiglass med varmkant. Førsteinntrykket er avgjørende når du ser på et hus, derfor er det ekstra viktig at ytterdøra har et flott utseende. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Vi tar forbehold om trykkfeil på prisene oppgitt.


Merk at prisene kun er ment for veiledning. Vi anbefaler alltid at man sjekker prisene opp mot tilbudsavis eller i . Vi har nå 1brukte ytterdører fra Finn. Ubrukt ytterdør fra swedoor til salgs, 2cm x cm.

Vi leverer ytterdører i standard og spesialmål. Ytterdører fra Gilje er bygd for å tåle vær og vind uten at det går ut over utseendet. Alle malte ytterdører er laget med kompaktlaminat.


Hovedinngangsdøren hører til de elementer i. Når du setter inn ny ytterdør reduserer du også varmetapet i boligen din. Nye ytterdør 100x2cm i meltal til salg. Ytterdør i hvir frage: B 15mm H 2090 . Fikk medlemshefte fra coop i posten i helgen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker