Zamioculcas beskæring

Den ideelle stueplante - smaragdblad (Zamioculcas zamiifolia) er speciel og stærk. De palmelignende blade har et tykt voksagtigt lag, som gør planten meget . Zamioculcas: pleje i hjemmet; Gengivelse zamiokul′kasa: Division og.

Ficus Benjamina (Foto): hjemmebaseret pleje-vanding, beskæring og formering . Medlem af familien aroi ZZ planten (Zamioculcas zamiifolia) ligner en cycad. Dens jade grøn, blanke blade ligner en grov fern frond og er tolerante over for . Beskærer du plantens rodnet, kan det være en god idé også at beskære eller tynde ud i selve planten.

Den Zamioculcas er en stærk stueplante med en meget eksotisk. Hvis beskæring sår ikke optimalt gendanner stilken tørrer lidt, men det kan . Al beskæring skal derfor udføres, når planten har det som bedst og er i størst mulig vækst. Når stueplanterne har fået ny jord og evt.


Zamioculcas zamiifolia, har flotte, blanke blade. Zamioculcas zamiifolia er den eneste arten i slekten Zamioculcas. Det botaniske navnet kommer fra plantens overfladiske likhet med . Zamioculcas zamiifolia har ikke noget dansk navn, men er en fortræffelig og forholdsvis ny, grøn stueplante.


Zamioculcas har spredt sig fra hjemmet tilhængere beskære ikke så længe siden.

Først i slutningen af ​​sidste århundrede, har de første .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker