Vond lukt i vask

Lukter det surt fra kluter, tuer og børster på kjøkkenet, har du latt det gå for lenge mellom hver gang du vasker . De kan gi fra seg veldig vond lukt om de står uten å bli brukt. I noen tilfeller kan det komme kloakklukt opp av sluket på badet eller vaskerommet.

Det skyldes at avløpsrøret fra vasken løper sammen med . VOND LUKT: Til tider kan man merke at det lukter vondt fra for. Men dersom den vasken eller avløpet sjelden er i bruk, gir det etter hvert fritt . Både fra selve toalettet og området rundt kan det oppstå vond lukt. Vask selve toalettskålen med et spesialmiddel for toalett som fordeles over hele skålen . Vask kjøleskapet, kast gammel mat, og sett inn en boks med bakepulver rundt én gang i halvåret.


Vasker du kun på grader eller lavere kan oppsamling av fett, avleiringer, smuss og bakterier skape vond lukt, ifølge Elisabet Høye, . Ikke vask syntetiske klær med skyllemiddel, da utvikles det vond lukt. Lukter klærne dine surt uten åpenbar grunn, kan du vaske dem med . Er kjøleskapet ditt skittent, er det første du bør gjøre å vaske det, uansett. I de fleste tilfeller skal lukten forsvinne, men er det fortsatt vond lukt i . Eddik, eple og kaffegrut kan fjerne vond lukt: Fjern vond.


Vaske alle overflater godt med for eksempel grønnsåpe som lukter furunål.

For å bli kvitt vond eller sur lukt i tøy, må det vaskes på høyere temperatur. Dette er ofte vanskelig, da det er mange plagg – spesielt treningstøy . For å unngå skader på vasken eller noen dekorasjoner eller objekter i vasken, fjerne dem og sett dem til side. Her er tipsene til hvordan du blir kvitt vond lukt på badet! Når du ikke benytter vasken på en stun for eksempel når du er på ferie, samtidig . Eller at det å ha litt eddik i forvasken, skylling eller hovedvask (uten bruk av andre vaskemidler) kan fjerne vond svettelukt fra klærne? Hvis det er snakk om tøysko kan du vaske dem i vaskemaskinen.


FJERNER LUKT: Den go gamle eddiken nøytraliserer vond lukt. Hei, jeg begyner å gi opp her og legger dermed inn denne i håp om råd. Dette sier seg kanskje selv, men for å unngå vond lukt må du vaske de.


Treningssko, boksehansker og utstyr til diverse idrett tåler ikke vask i . Vask vekk synlig smuss først, deretter: Klorin Original eller Furunål: Fyll bøtten med vann og tilsett 1-dl Klorin. Vask over gummilisten rundt åpningen og innsiden av døren med en klut fuktet i. Hvis du fortsatt plages med vond lukt så gjentar du denne .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker